The View

Tražite li savršeno mjesto za vjenčanje s bajkovitim pogledom? The View je idealno mjesto za vas!
The View je novo IN mjesto za vjenčanja i evente smješteno na Golf terenima Zagreb, na prvom katu Golf kuće. Moderan ambijent uređen u soft industrial stilu moguće je personaliziranim detaljima u potpunosti prilagoditi temi vašeg vjenčanja.


The View je savršeno mjesto za svaki foto objektiv. Prekrasna prostrana terasa s pogledom na jezero  i zelenilo, idealna je za druženje uz piće dobrodošlice. The View pruža i mogućnost održavanja obreda samog vjenčanja u romantičnom okruženju. Uz insta fotogeničnu terasu, mladenci se mogu fotografirati uz jezerce, na bajkovitom mostiću ili prostranom zelenilu golf terena.

Želite li Gin/Whiskey bar ili jedinstven photo corner koji u potpunosti prati temu vašeg vjenčanja, naš profesionalni tim ispunit će sve vaše želje. Gostima garantiramo odličnu zabavu, a mladencima nezaboravne trenutke. Na vama je samo da se opustite i uživate u vašem danu, a mi ćemo se pobrinuti za sve.

Romantika, urbana elegancija i sve što vam je potrebno za vaše moderno vjenčanje!
Na vama je samo da zaželite, a sve ostalo prepustite nama! Zatražite svoju ponudu na mail info@golfvjencanja-theview.hr

The View – eventi

Osim za vjenčanja, The View je odlično mjesto za evente, kako privatne, tako i poslovne.
Intimna atmosfera i zanimljive priče dan poslije, iskreirane u našem zatvorenom i otvorenom ambijentu, naša su inspiracija da vas dočekamo opet na nekoj novoj proslavi , domjenku ili poslovnom eventu u još boljem ruhu.

Pogled s terase

Zatražite ponudu na info@golfvjencanja-theview.hr !